Miten lievittää pääsykoestressiä?

Minä syön. Syön tapaksia. Syön juustoa. Syön xylitolpastilleja. Syön tapasleikkeleitä (vaikka olen kasvissyöjä!!!). Syön cocktailkurkkuja suoraan purkista. Syön tapetitkin seinistä samalla, kun opiskelen prosenttilaskuja, yksikkömuunnoksia, yhtälöitä, tilastoja ja kaavioita. Minulla on pakko olla koko ajan jotain puputettavaa. Mikä on SINUN vastauksesi stressinsietoon tässä hermoja piinaavassa tilanteessa?

Joillakin on niitä puristeltavia stressipalloja. Söisin nekin.

Joillakin on hengitysharjoituksia. Voisin syödä heidät.

Jotkut lenkkeilevät. No, varo pusikoita siinä matkalla. Siellä olen minä suu auki ja haarukka tanassa.

Minun on jostain mystisestä syystä yksinkertaisesti pakko syödä KOKO AJAN, kun luen pääsykokeisiin englantia ja matematiikkaa!

No, huomenna on pääsykokeen ensimmäinen vaihe. Sen jälkeen en ehkä enää syö seiniä talosta ja lenkkeilijöitä polulta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s