Kakkapiilo

Ja jälleen kuopus on vauhdissa. Tämän päivän kepponen:

Olen itse opintojen verkko-ohjauksessa. Puhun video ja mikki päällä ja mies on lasten kanssa lastenhuoneessa puheenvuoroni ajan evakossa. Kuulen jotain vaimeaa sadattelua, mutten kiinnitä siihen enempää huomiota. Syyn saan kuulla hetkeä myöhemmin.

Lastenhuoneessa alkoi leijua kakan haju. Mies huomasi kuopuksen sormissa ja pyllyssä kakkaa, mutta itse tuotosta ei näkynyt missään. Ilmeisesti hän oli kaivanut peppua märän pierun jälkeen ja eikun pesulle. Hetken päästä sitkeä kakanhaju ei vain kadonnut.

Mies: Kakkasitko sinä tänne?!

Kuopus: Joo.

Mies: No missä se kakka on?

Kuopus iloisesti: Minä piilotin sen!

Mies: Minne??

Kuopus: Kirjahyllyyn!

Kaiken lisäksi isänsä ja isosisarukset leikkivät siinä vieressä ja huone on pieni. Tämä on siis todella vaatinut taktikointia, nopeaa tuotosta ja salavihkaista toimintaa. Uskomaton saavutus suorastaan.

Hienosti oli kirjakin osattu laittaa näköesteeksi. (Kuvanottohetkellä kakka jo siivottu pois.)

2 thoughts on “Kakkapiilo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s