Aromisuolapasta ja mustekalanakit, – eli ruokaa kahdella eurolla

Lapsilisät kuitattiin laskuihin ja vielä pitäisi kärvistellä muutama päivä ennen kotihoidontukea. Joissain perheissä eletään miltei pyhällä hengellä, meillä halvalla pastalla. Kun niitä vähiä roposia ei halua kuluttaa johonkin, jota lapset eivät sitten kuitenkaan syö, turvaudun maailman halvimpaan ja helpoimpaan safkaan: aromisuolapastaan.

Easy cooking, niin sanotusti.

Kasvissyöntimme ottaa myös vähän runtua, koska nakkipaketti maksaa vain 1,79 e (halvempiakin löytyy, mutta ilmeisesti joku muukin nipistää menoista, koska ne olivat kaupasta loppu) ja kasvisnakit taas kustantavat moninkertaisesti. Nyt mennään halvalla lihalla.

1 pss rakettispagettia, makaronia tai muuta pastaa
1 paketti nakkeja
voita
ketsuppia
aromisuolaa

Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta. Lisää sekaan voita ja ripottele sekaan aromisuolaa. Varo ettei pastasta tule liian suolaista. Itse lisään voin ja aromisuolan vasta lautasille pasta-annoksen päälle, jotta voin jatkojalostaa lopusta pastasta helposti myöhemmin muuta.

Pastan kiehuessa leikkaa nakkien päätyihin pitkittäin molemmille sivuille 2-3 cm viillot, jotta nakille tulee molempiin päihin neljä ”lonkeroa”. Lämmitä uunissa tai mikrossa kunnes lonkerot alkavat harottaa. Tarjoa ketsupin kanssa. Itse tykkään sekoittaa ketsupin pastan sekaan, lapset haluavat ketsuppinsa erillään. Ja se on siinä!

Mustekalanakkeja, jee!

p.s. Herbamare käy myös, joskin omat tykkäävät aromisuolasta enemmän.

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s